VOC challenge

Ga met het bedrijf, je familie of je vrienden de uitdaging aan tijdens de VOC Challenge. Je krijgt van ons een tablet met daarop het spel de VOC Challenge, dat je langs de mooiste plekken uit de VOC geschiedenis op het eiland én zelfs over zee brengt!

De Challenge

In samenwerking met Teambuilding Texel organiseren wij de VOC Challenge. Tijdens deze challenge vaar je over “de Reede van Texel” waar illustere namen je voor gingen, zoals Napoleon, Tromp en De Ruyter. Ga op zoek naar locaties waar ooit de VOC schepen voor anker lagen en enkele nu op de zeebodem te vinden zijn. Niet alleen op zee beleef je de historie van de VOC, maar ook in authentieke dorpje Oudeschild ontdek je de mooiste plekken. Pomp zelf het unieke water wat mee ging in de 17e eeuw, vind de bar waar het leven werd gevierd en verwonder je over de verdedigingswerken van Napoleon.

Weet jouw team scheurbuik, schipbreuk en stormen te doorstaan?

Het Spel

Vanaf de veerhaven stap je op de fiets. Met behulp van de GPS op de tablet ga je opzoek naar de bijzondere VOC locaties. Eenmaal aangekomen op locatie verschijnt de opdracht in beeld. Voer deze uit met de tablet en je team ontvang al enkele minuten later de uitslag. 

Nadat je de opdrachten op het land zijn uitgevoerd, stappen jullie na een heerlijke lunch in de haven van Oudeschild aan boord van de Bruuzer. De opdrachten gaan verder, maar nu over zee! Vaar met de schipper op hoge snelheid over de Rede van Texel, op zoek naar de opdrachten…

Onderweg kun je ook de scores van de andere teams in de gaten houden. Dit zorgt ervoor dat iedereen erg fanatiek wordt!

 

Durven jullie de VOC Challenge aan te gaan? Neem dan snel contact met ons op.

Boek een VOC Challenge Neem contact op

Sfeerimpressie Bruuzer