VOC challenge groepsuitje

Op zoek naar een uniek groepsuitje op Texel? Ga met het bedrijf, je familie of je vrienden de uitdaging aan tijdens de VOC Challenge. Je krijgt van ons een tablet met daarop het spel de VOC Challenge, dat je langs de mooiste plekken uit de VOC geschiedenis van Texel brengt. We verkennen daarmee het eiland én gaan over zee!

Avontuurlijk groepsuitje

In samenwerking met Teambuilding Texel organiseren wij de VOC Challenge. Een avontuurlijke groepsactiviteit waarbij je vaart over ‘de Reede van Texel’ waar illustere namen als Napoleon, Tromp en De Ruyter je voor gingen. Ga op zoek naar locaties waar ooit de VOC schepen voor anker lagen en enkele nu op de zeebodem te vinden zijn. Niet alleen op zee beleef je de historie van de VOC, maar ook in het authentieke Texelse dorpje Oudeschild ontdek je de mooiste plekken. Pomp zelf het unieke water dat mee ging in de 17e eeuw, vind de bar waar het leven werd gevierd en verwonder je over de verdedigingswerken van Napoleon. Weet jouw team scheurbuik, schipbreuk en stormen te doorstaan?

Ontdek de VOC geschiedenis van Texel

Jullie VOC groepsuitje begint bij de veerhaven van Texel. Je stapt op de fiets met een tablet en gaat met behulp van GPS op zoek naar verschillende bijzondere VOC locaties. Eenmaal aangekomen op locatie verschijnt er een opdracht in beeld. Voer deze samen uit met de tablet en ontvang enkele minuten later de uitslag.

 

Texel helemaal verkend? Dan is het tijd voor een lekkere lunch in de haven van Oudeschild. Hierna stappen jullie aan boord van de Bruuzer voor een enerverende boottocht over zee. De opdrachten gaan ook hier verder, maar nu op het water! Samen met de schipper vaar je met hoge snelheid over ‘de Reede van Texel’, op zoek naar de opdrachten.

 

Onderweg kun je ook de scores van de andere teams in de gaten houden. Dit zorgt ervoor dat iedereen erg fanatiek wordt!

Boek jouw groepsuitje op Texel

Is dit unieke groepsuitje echt iets voor jullie? Ga de VOC Challenge aan en neem snel contact met ons op.

Boek een VOC Challenge Neem contact op

Sfeerimpressie Bruuzer