Wad-experience vanuit Den Helder

Op zoek naar een spectaculaire boottocht met een powerboat tijdens je vakantie aan de Noord Hollandse kust? Met de wad-experience in Den Helder ervaar je de zee op z’n puurst. De wind in je haren, het slaan van de woeste golven en een kleine adrenalinekriebel in je buik: een tocht met de Bruuzer powerboat is er één om nooit te vergeten!

Hoe ziet de boottocht vanaf Den Helder eruit?

De wad-experience start in de haven van Den Helder, nabij de Zeedoksluis. Hier ga je aan boord van de Bruuzer powerboat en zetten we koers richting de Razende Bol. Na een spectaculaire tocht over zee is het in dit natuurgebied vlakbij Texel mogelijk om zeehonden te spotten. Ze liggen regelmatig te zonnen op drooggevallen zandplaten, en wanneer ze in een actieve bui zijn zwemmen ze zelfs mee met onze powerboat. Na een uur uitwaaien op zee zetten we je weer af in de haven van Den Helder, hoewel een bezoekje aan Waddeneiland Texel ook tot de mogelijkheden behoort.

Is een powerboat boottocht alleen voor durfals?

Hoewel een boottocht met onze powerboat absoluut voor een adrenalinekick zorgt, is de wad-experience vanuit Den Helder niet alleen weggelegd voor durfals. De ervaring leert dat jong én oud enthousiast van boord stapt na een boottocht met de Bruuzer.

 

Natuurlijk vinden we veiligheid erg belangrijk. Er staat een ervaren en bevoegde schipper aan het roer, iedereen draagt een zwemvest en afhankelijk van het weer zijn er regenoveralls beschikbaar.

Den Helder en Texel combineren

Als je toch in de buurt bent… Tijdens de powerboat boottocht vanaf Den Helder varen we vlak langs Waddeneiland Texel. Willen jullie na wad-experience genieten van een dag op het eiland, dan kan dat. We zetten jullie af in onze thuishaven in Oudeschild, waar het mogelijk is om fietsen of solexen te huren. Reserveer wel even vooraf. Later op de dag kun je weer opstappen op onze powerboat voor een terugtocht naar Den Helder. Terugvaren naar Den Helder met de TESO behoort ook tot de mogelijkheden.

Boek een wad-experience Wad-experience boeken

Sfeerimpressie powerboat boottocht Den Helder