Bruuzer wad experience op Texel!

Ontdek onze schepen

12 m
7000 kg
32 knopen (60 km p/u)

Bruuzer

Bruuzer is een aluminium Tender, getekend door de Friese architect Jan Visser. Zij is in 2018 gebouwd door de firma Dijkstra in Harlingen. Door haar scherpe boeg, en jet aandrijving, heeft zij een fantastische ligging en is zeer geschikt om te varen in ondiep water.
Wij wilden een schip met meer comfort, multifunctioneel en speciaal geschikt om ook met slechtere weersomstandigheden te kunnen varen. Op het dek staan 12 Ullman jockey seats. Bewezen is dat dit de meest veilige,en comfortabele stoelen voor snelle boten zijn, door het gepatenteerde “ shock system”.
Wij hebben gekozen voor hoogwaardige materialen om u ultiem te laten genieten.

Voorzieningen aan boord
  • Een zwemvest voor iedereen
  • Regenoveralls
Bruuzer
Open Tender
12 personen (excl. schipper en matroos)
Volvo Penta D11- 670 pk
Hamilton Jet
0,80 mtr
Voorzieningen aan boord
  • Een zwemvest voor iedereen
  • Regenoveralls
9,25 m
3500 kg
40 knopen (74 km p/u)

Breker

Breker is een solide RIB. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. De boot is in 2021 aangekocht ter vervanging van onze
oranje RIB Bruuzer. Doordat de Breker langer en zwaarder is, was zij de juiste opvolger. De Breker is wendbaar, solide en snel
en geschikt om mee te varen in wat betere weersomstandigheden.

Ook op dit schip kunnen wij met 12 passagiers varen. Sinds 2024 is ook de Breker uitgerust met de Ullman jockey seats.
Bewezen is dat dit de meest veilige,en comfortabele stoelen voor snelle boten zijn,
door het gepatenteerde “ shock system”

Voorzieningen aan boord
  • Een zwemvest voor iedereen
  • Regenoveralls
Breker
Techno Marine
12 personen (excl. schipper en matroos)
Volvo Penta D6
DPI-A- Heckdrive
1,00 mtr
Voorzieningen aan boord
  • Een zwemvest voor iedereen
  • Regenoveralls

De Bruuzer en Breker in actie

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp