Bruuzer wad experience op Texel!

WAT IS BRUUZER?

De Bruuzer – Texels voor ‘Wildebras’ – is een snelle powerboat en een leuke activiteit op Texel. De boot kan snelheden bereiken tot wel 75 km per uur en zorgt daardoor voor een ultieme kick. Ervaar jij de kracht van onze powerboaten?

VOOR WIE?

Een wad-experience met onze Bruuzer powerboaten is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van snelheid, water en golven houdt en het leuk vindt om zeehonden in het wild te zien! Ideaal voor o.a:

  • Het hele gezin
  • Groepen
  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
Bekijk onze boottochten

Portfolio
boottocht

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nulla quis ligula lectus. Vestibulum feugiat turpis sed nisl ultrices, sed vulputate urna accumsan. Mauris in tincidunt justo, laoreet rutrum eros. Nam dui eros, convallis vehicula dapibus in, scelerisque non risus.

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp