Bruuzer wad experience op Texel!

RIB EXPERIENCE

  • Eén uur durende belevenis op het water met zeehonden kijken.
  • Tarief: € 39,50 p.p.

RESERVEER ONLINE

Wil je zeker zijn van een plekje op de Bruuzer? Dan is het verstandig om alvast telefonisch of online te reserveren.

WAD EXPERIENCE

Een uur durende snelle boottocht met zeehonden kijken.
Tarief 39,50 PP.
Bruuzer, boot met cabine. 12 comfortabele geveerde stoelen voorop de boot.
geschikt vanaf 6 jaar tot 90 jaar.

RIB EXPERIENCE

Een uur durende snelle boottocht met zeehonden kijken.
Breker, RIB.
8 plekken voorop, 4 plekken achter de kapitein.

Bekijk onze boottochten op Texel

Reserveer de leukste boottochten van Texel

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp