Bruuzer wad experience op Texel!

Hoe ziet een Wad experience op Texel eruit?

Vanaf onze thuishaven Oudeschild vaar je met de Bruuzer powerboat langs de zuidkust van Waddeneiland Texel, over de mooie Waddenzee richting de Noordzee. Een indrukwekkende boottocht die je nog lang zal bijblijven. Kijk goed om je heen, want er leven ontzettend veel zeehonden rondom de Waddeneilanden. Tijdens de wad-experience boottocht is de kans op zeehonden spotten dan ook heel groot!

Is deze boottocht alleen voor durfals?

Onze powerboat zorgt uiteraard voor power en een lekkere adrenaline kick! Toch is een boottocht met Bruuzer zeker niet alleen weggelegd voor durfals. Deze Texel wad-experience is heel toegankelijk en geschikt voor jong en oud. Soms stapt er iemand met gezonde spanning aan boord, maar na afloop zijn ook zij blij, enthousiast en een unieke ervaring rijker.

Daarnaast staat veiligheid natuurlijk voorop. De powerboat wordt gevaren door een ervaren en bevoegde schipper. Voor we van start gaan met de boottocht ontvangt iedereen een zwemvest en afhankelijk van het weer zijn er regenoveralls beschikbaar, zodat je na afloop droog weer aan land kunt op Texel.

Bestel hier je tickets

Wat je kan verwachten

Geschikt voor jong en oud

Gecertificeerde schipper

De tocht duurt 60 minuten

Regenoveralls

Woeste golven

Comfortabel geveerde stoelen

Sfeerimpressie Bruuzer powerboat

Geniet jij binnenkort van een spectaculaire boottocht terwijl je zeehonden in de vrije natuur van heel dichtbij kunt bekijken?

De juiste
boot voor jou

Klaar voor razendsnel wateravontuur? Wij hebben de perfecte boot voor jou! Ontdek de Bruuzer en Breker waarmee we dagelijks uitvaren om jou een onvergetelijke ervaring op het Texelse wad te bieden.

Bekijk schepen

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp

Klaar voor avontuur?

Klaar voor avontuur?