Bedrijfsuitje Den Helder

Het prachtige wad, de eindeloze vergezichten en frisse wind maken letterlijk ruimte in het hoofd voor nieuwe inzichten. Een tocht met de Bruuzer powerboat is dan ook een origineel én nuttig bedrijfsuitje vanuit Den Helder. Combineer het met een business meeting (inclusief lunch) of vergaderen op locatie. Het eilandgevoel op Texel zorgt gegarandeerd voor een frisse blik!

Kan ik het bedrijfsuitje uitbreiden?

Een bedrijfsuitje met onze powerboat kan geheel naar wens worden uitgebreid. Na een uur uitwaaien op zee zetten we jou, je team en/of klantrelaties af in de haven van Oudeschild op Texel. Hier kunnen jullie op meerdere plekken lekker lunchen met schitterend uitzicht over de boten. Op zoek naar een originele vrijmibo of avondprogramma voor je bedrijfsuitje? Neem plaats op onze Bruuzer powerboat voor een avondtocht en diner met zicht op het Wad en de haven van Oudeschild.

Mogelijkheden bedrijfsuitje vanaf Den Helder - Texel

Meer weten over de mogelijkheden van een bdrijfsuitje vanuit Den Helder of Texel? Er zijn meerdere bestemmingen mogelijk denk aan Den Oever, Vlieland, Harlingen of Terschelling. Neem contact met ons op.

Boek een bedrijfsuitje Neem contact op

Sfeerimpressie

bedrijfsuitje op powerboat