Bruuzer wad experience op Texel!

GROEPSUITJES EN BEDRIJFSUITJES

De rib-experience van Bruuzer is zeer geschikt voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Heerlijk uitwaaien op het Wad terwijl jullie genieten van de power van onze boot en de bijzondere omgeving van het Wad.

Ook bieden we de mogelijkheid om een volledig verzorgde dag te organiseren waarin verschillende activiteiten elkaar afwisselen. Met onze lokale kennis laten we jullie graag genieten van de mooiste plekken van Texel en omgeving, waar uiteraard ook een tochtje met de Bruuzer niet zal ontbreken! We denken graag mee voor een programma op maat.

GROEPEN T/M 12 PERSONEN

Onze powerboat biedt plek aan 12 personen. Groepen tot en met 12 personen kunnen dus genieten van onze reguliere wad-experience inclusief zeehonden kijken.

GROTERE GROEPEN

Ook voor grotere groepen bieden wij mogelijkheden. Groepen tot 24 personen kunnen wij onze tochten laten ervaren op onze Bruuzer en RIB boot Breker. Voor grotere aantallen kunnen wij een extra RIB inzetten. En natuurlijk zijn er vele samenwerkingen met collega’s zoals De Vrijheid, Rival en de TX 20.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer gerust naar onze tarieven voor groepen.

Reserveer je tickets

Wat je kan
verwachten

De tocht duurt 60 minuten

Met 12 personen op de boot

Een ervaren kapitein

Een zwemvest voor iedereen

Regenoveralls

Woeste golven

Sfeerimpressie Bruuzer powerboat

Geniet jij binnenkort van een spectaculaire boottocht terwijl je zeehonden in de vrije natuur van heel dichtbij kunt bekijken?

De juiste
boot voor jou

Klaar voor razendsnel wateravontuur? Wij hebben de perfecte boot voor jou! Ontdek de Bruuzer en Breker waarmee we dagelijks uitvaren om jou een onvergetelijke ervaring op het Texelse wad te bieden.

Bekijk schepen

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp