Bruuzer wad experience op Texel!

Sensatie met de Bruuzer

Een groepsboottocht met de Bruuzer en de Rival staat garant voor een onvergetelijke en afwisselende middag op het water. Aan boord van de Bruuzer genieten sensatiezoekers van een flinke dosis adrenaline, golven en wind tijdens de wad-experience. Een spectaculaire boottocht voor iedereen die de zee op de meest ultieme manier wil ervaren.

Ontspannen met de Rival

Adrenaline wordt afgewisseld met een ontspannen groepsboottocht met de Rival. Onder het genot van een kop koffie en lunch gaan we zeehonden spotten op de Waddenzee. We varen langs drooggevallen zandbanken, waar de zeehonden vaak in grote getale liggen te genieten van de zon.

Garnalenvissen met de TX20

Op de garnalenkotter is plaats voor 80 mensen, aan boord geniet je van de unieke vangsten, een heerlijke portie versgekookte garnalen en de Texelse humor. Met de Bruuzer varen we langzij en stap je tijdens deze tocht over op een van onze snelle boten, en geniet je van snelheid en adrenaline. Een unieke combi die het mogelijk maakt een groot gezelschap over te varen

Groepsboottocht voor jong en oud

Dankzij deze afwisseling heeft deze groepsboottocht voor ieder wat wils. Sensatiezoekers genieten van de snelheid, terwijl liefhebbers van de natuur zich tijdens een ontspannen boottocht verwonderen over het prachtige waddengebied. Juist daardoor zijn onze combinatietochten het ideale uitje voor jong en oud!

Onze groepsboottochten in combinatie met de Rival zijn ideaal voor o.a.:

  • Familieweekenden
  • Personeelsfeesten
  • Teamuitjes
  • Vrijgezellenfeesten

Boottocht voor groepen

Onze combinatietochten met de Rival zijn uitsluitend te boeken voor groepen. Reserveren is noodzakelijk en prijzen zijn in overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveer je tickets

Wat je kan verwachten

Geschikt voor jong en oud

Ook bij slecht weer spektakel!

Woeste golven

Unieke Wadexperience

Gecertificeerde schipper

Regenoveralls

Sfeerimpressie Bruuzer powerboat

Geniet jij binnenkort van een spectaculaire boottocht terwijl je zeehonden in de vrije natuur van heel dichtbij kunt bekijken?

De juiste
boot voor jou

Klaar voor razendsnel wateravontuur? Wij hebben de perfecte boot voor jou! Ontdek de Bruuzer en Breker waarmee we dagelijks uitvaren om jou een onvergetelijke ervaring op het Texelse wad te bieden.

Bekijk schepen

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp