Bruuzer wad experience op Texel!

Waar gaat de watertaxi tussen Texel en Den Helder?

Wanneer je de Bruuzer watertaxi gereserveerd hebt halen we je op in Den Helder, vlakbij de TESO-haven. Stap aan boord en geniet van een veilige, snelle overtocht naar Texel. Binnen 20 minuten meert onze watertaxi aan in de haven van Oudeschild sta je weer met je voeten op Texel. Een fijn alternatief voor een hotel in Den Helder.

Reserveer de Bruuzer watertaxi

Goed om te weten: de watertaxi tussen Texel en Den Helder dient wel vooraf gereserveerd te worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer je tickets

Wat je kan
verwachten

Gecertificeerde schipper

Classebureau RH Zeevaart

Met 12 personen aan boord

EHBO'ers aan boord

Geschikt voor jong en oud

Een zwemvest voor iedereen

Sfeerimpressie Bruuzer powerboat

Geniet jij binnenkort van een spectaculaire boottocht terwijl je zeehonden in de vrije natuur van heel dichtbij kunt bekijken?

De juiste
boot voor jou

Klaar voor razendsnel wateravontuur? Wij hebben de perfecte boot voor jou! Ontdek de Bruuzer en Breker waarmee we dagelijks uitvaren om jou een onvergetelijke ervaring op het Texelse wad te bieden.

Bekijk schepen

Wat anderen zeggen

Heel gaaf om met deze snelheid over de zee te gaan. Veel zeehonden gezien. Goede materialen om in alle weersomstandigheden te varen.

Henkjan Metz

Super ervaring op het water, wij hadden rustige zee dus minder heftig varen maar de bestuurder van de boot zocht de golven op om een beetje te stunten. Zeehonden kwamen heel dichtbij.

Nado Gangemi

Met onze 2 dochters (9 en 10 jaar) gisteren met de Bruuzer meegevaren. Wij vinden het heel gaaf! Meerdere zeehonden gespot en lekker hard over de golven gevaren. Er werd ook gezorgd voor een waterdicht pak en een zwemvest. Kapitein was erg vriendelijk.

Patrick Donkersloot

Genoten van deze rondvaart naaf de Razende Bol met prachtige snelle boot. Enthousiaste kapitein die veel heeft vertelt over de dynamiek van de steeds veranderende Razende Bol. Veel zeehonden kunnen zien. Geld voor de rondvaart dubbel en dwars waard!

Wouter

Een echte aanrader als je op Texel bent. Niet duur en is het geld dubbel en dwars waard. Uur durende rondvaart gemaakt met onder andere zeehonden spotten en de haven van Den helder. Een spectaculaire ervaring

Henk Bos

Met hoge snelheid vanuit Oudeschild richting Den Helder en dan varen rondom de Razende Bol, waar je zeehonden ziet liggen. 2 belevenissen in 1, met hoge snelheid over Waddenzee en Noordzee en zeehonden zien, zeer zeker een aanrader!!

Richard Tromp

Klaar voor avontuur?

Klaar voor avontuur?