groepsboottocht rival en bruuzer

De mooiste herinneringen maak je met z’n allen! In samenwerking met onze collega’s van de Rival verzorgen we boottochten voor groepen tot maximaal zestig personen. Een groepsboottocht over de golven van de Waddenzee is onvergetelijk en bevat voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers én avonturiers komen zo aan hun trekken. Varen jullie mee?

Sensatie met de Bruuzer

Een groepsboottocht met de Bruuzer en de Rival staat garant voor een onvergetelijke en afwisselende middag op het water. Aan boord van de Bruuzer genieten sensatiezoekers van een flinke dosis adrenaline, golven en wind tijdens de wad-experience. Een spectaculaire boottocht voor iedereen die de zee op de meest ultieme manier wil ervaren.

Ontspannen met de Rival

Adrenaline wordt afgewisseld met een ontspannen groepsboottocht met de Rival. Onder het genot van een kop koffie en lunch gaan we zeehonden spotten op de Waddenzee. We varen langs drooggevallen zandbanken, waar de zeehonden vaak in grote getale liggen te genieten van de zon.

Garnalenvissen met de TX20

Op de garnalenkotter is plaats voor 80 mensen, aan boord geniet je
van de unieke vangsten, een heerlijke portie versgekookte garnalen en de
Texelse humor. Met de Bruuzer varen we langzij en stap je tijdens deze tocht
over op een van onze snelle boten, en geniet je van snelheid en adrenaline.
Een unieke combi die het mogelijk maakt een groot gezelschap over te varen

Groepsboottocht voor jong en oud

Dankzij deze afwisseling heeft deze groepsboottocht voor ieder wat wils. Sensatiezoekers genieten van de snelheid, terwijl liefhebbers van de natuur zich tijdens een ontspannen boottocht verwonderen over het prachtige waddengebied. Juist daardoor zijn onze combinatietochten het ideale uitje voor jong en oud!

 

Onze groepsboottochten in combinatie met de Rival zijn ideaal voor o.a.:

  • Familieweekenden
  • Personeelsfeesten
  • Teamuitjes
  • Vrijgezellenfeesten

Boottocht voor groepen

Onze combinatietochten met de Rival zijn uitsluitend te boeken voor groepen. Reserveren is noodzakelijk en prijzen zijn in overleg.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boek een groepsboottocht met de Rival of TX20 Neem contact op

Sfeerimpressie Bruuzer