Op zoek naar een leuk groepsuitje op Texel? Bruuzer biedt verschillende mogelijkheden voor groepen. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of vriendendag:

BRUUZER & GROEPEN

Op zoek naar een leuk groepsuitje op Texel? Bruuzer biedt verschillende mogelijkheden voor groepen. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of vriendendag: de wad-experience van Bruuzer staat altijd garant voor veel plezier en vermaak!

GROEPSUITJES EN BEDRIJFSUITJES

De rib-experience van Bruuzer is zeer geschikt voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Heerlijk uitwaaien op het Wad terwijl jullie genieten van de power van onze boot en de bijzondere omgeving van het Wad. 

 

Ook bieden we de mogelijkheid om een volledig verzorgde dag te organiseren waarin verschillende activiteiten elkaar afwisselen. Met onze lokale kennis laten we jullie graag genieten van de mooiste plekken van Texel en omgeving, waar uiteraard ook een tochtje met de Bruuzer niet zal ontbreken! We denken graag mee voor een programma op maat. 

GROEPEN T/M 12 PERSONEN

Onze powerboat biedt plek aan 12 personen. Groepen tot en met 12 personen kunnen dus genieten van onze reguliere wad-experience inclusief zeehonden kijken

GROTERE GROEPEN

Ook voor grotere groepen bieden wij mogelijkheden. Groepen tot 24 personen kunnen wij onze tochten laten ervaren op onze Bruuzer en RIB boot Breker. Voor grotere aantallen kunnen wij een extra RIB inzetten. En natuurlijk zijn er vele samenwerkingen met collega’s zoals De Vrijheid, Rival en de TX 20. In groepjes van zo'n 10 personen varen jullie ongeveer 20 minuten, daarna wordt er gewisseld. Genoeg tijd om de spectaculaire kracht van de boot, golven en wind te voelen!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer gerust naar onze tarieven voor groepen. 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie Neem contact op

Sfeerimpressie Bruuzer