wad-experience op Texel

De woeste golven, het zout op je wangen, de zilte smaak in je mond en de wind die door je haren waait: dat is de wad-experience boottocht van Bruuzer. Een spectaculaire belevenis met een powerboat voor iedereen die van varen, water en golven houdt.

Hoe ziet een wad-experience op Texel eruit?

Vanaf onze thuishaven Oudeschild vaar je met de Bruuzer powerboat langs de zuidkust van Waddeneiland Texel, over de mooie Waddenzee richting de Noordzee. Een indrukwekkende boottocht die je nog lang zal bijblijven. Kijk goed om je heen, want er leven ontzettend veel zeehonden rondom de Waddeneilanden. Tijdens de wad-experience boottocht is de kans op zeehonden spotten dan ook heel groot!

Is deze boottocht alleen voor durfals?

Onze powerboat zorgt uiteraard voor power en een lekkere adrenaline kick! Toch is een boottocht met Bruuzer zeker niet alleen weggelegd voor durfals. Deze Texel wad-experience is heel toegankelijk en geschikt voor jong en oud. Soms stapt er iemand met gezonde spanning aan boord, maar na afloop zijn ook zij blij, enthousiast en een unieke ervaring rijker.

 

Daarnaast staat veiligheid natuurlijk voorop. De powerboat wordt gevaren door een ervaren en bevoegde schipper. Voor we van start gaan met de boottocht ontvangt iedereen een zwemvest en afhankelijk van het weer zijn er regenoveralls beschikbaar, zodat je na afloop droog weer aan land kunt op Texel.

Boek een wad-experience Wad-experience boeken

Sfeerimpressie Bruuzer powerboat